Cei dragi, care astăzi nu mai sunt cu noi, vor rămâne mereu în amintirea noastră. În semn de omagiu, locul în care îi vom putea vizita trebuie să fie mereu îngrijit.

Dacă doriți să păstrați în memoria tuturor imaginea caldă a bunicilor sau părinților, puteți opta pentru un monument din piatră sau granit cu fotografie în ceramică.

Monument Funerar soț/soție. Amenajare morminte

Durerea pierderii soțului sau soției nu se poate descrie. Tot ce mai poți face după pierderea jumătății cu care ai construit ani la rând un cămin este să-i păstrezi vie amintirea în sufletul copiilor și al nepoților.

Pe lângă inscripționarea numelui pe piatra funerară, puteți opta și pentru un portret ceramic, care să amintească de privirea blândă.

Monument Funerar bunici. Cruci Piatră

Bunicii și-ar dori ca locul de veci să fie oglinda vieții lor: oameni gospodari, preocupați ca totul să fie bine îngrijit.

Dacă cei care te-au crescut te veghează astăzi de sus, construiește în amintirea lor un monument funerar care va rezista zeci de ani și care va aminti pentru totdeauna de grija pe care mereu ți-au purtat-o.

Share This