consjardins

Tavane extensibile

 

Îți dorești un design modern pentru casa sau afacerea ta? Alege tavane extensibile 3D sau simple mate ori lucioase.  Contactează-ne acum!

Design modern

Tavane extensibile

Vă pregătiți pentru renovarea casei sau apartamentului și vă doriți câteva elemente moderne care să atragă atenția? Alegeți tavane extensibile durabile și de efect. 

Pe lângă designul atractiv, acestea permit acoperirea defectelor de construcție și a instalațiilor. De asemenea, pot fi încorporate corpuri de iluminat care să completeze designul ales.

Vă punem la dispoziție o gamă complexă de tipuri de tavane: lucioase, mate, satinate, translucide, modele 3D (fotoimprimate), iluminate, înstelate, ș.a.

Gamă largă de culori

Alege nuanța potrivită pentru casa sau afacerea ta.

Montaj rapid

Datorită experienței și profesionalismului echipei noastre, proiectul va fi finalizat într-un timp scurt.

PROIECTE INDIVIDUALE ȘI COMERCIALE

Tavanele extensibile sunt soluția potrivită pentru locuințe și spații comerciale, oferind un plus de eleganță încăperilor.

Rezistente

Oferim 12 ani garanție la materiale. Tavanul are rezistență la umezeală și foc.

Ecologice

Sunt fabricate din materiale ce corespund normelor ecologice, sanitare și antiincendiare.

Galerie foto

Tavane extensibile

Echipa noastră a realizat diverse modele de tavane extensibile, atât în locuințe, cât și în spații comerciale sau de birou. Vă puteți inspira din aceste modele de tavane false fotoimprimate sau simple.

Alegeți Consjardins pentru proiectele dvs!

Doriți o ofertă de preț pentru proiectul dvs? Sau aveți nevoie de mai multe informații de la specialiștii noștri? Noi suntem aici să vă ajutăm. Împreună transformăm proiectele în realitate!

Share This